A.HATAYSPOR 1 PUANLA DÖNDÜ 1-1

A.HATAYSPOR 1 PUANLA DÖNDÜ 1-1

Süper Lig’in 41. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor’a konuk olan bordo-beyazlı temsilcimiz Atakaş Hatayspor maçtan 1-1’lik eşitlikle ayrılarak 1 puan almayı başardı. Atakaş Hatayspor’un golünü Mame Diouf attı.

Atakaş Hatayspor sahaya kalede Munir, savunmada Popov, Yusuf, Santos, Mesut, orta alanda Aabid, Ribeiro, Sackey, kanatlarda Akintola ve Boupendza, forvette ise Mame Diouf 11’i ile çıktı. Avrupa kupalarına katılmak için ümitlerini sürdüren Atakaş Hatayspor, Mmaça hızlı başladı. 10. dakikada Atakaş Hatayspor takımı Mame Diouf ile gol fırsatını değerlendiremedi. Ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan Mame Diouf tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmadı. 2 dakika sonra Malatyaspor atağında Stephen Mallan önemli bir poziyonu değerlendiremedi. Ceza sahası sağ iç çaprazında topla buluşan Stephen Mallan tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engellendi. 27. dakikada Atakaş Hatayspor takımı Babajide Akintola ile gol fırsatını değerlendiremedi. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Babajide Akintola tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmadı. 31. dakikada Aaron Boupendza rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şansını denedi ancak top dışarı çıktı. İlk yarının son dakikasında Akintola’nın asistinde Mame Diouf attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. 79’da Helenex Yeni Malatyaspor takımı tabelayı değiştirme fırsatına yaklaştı. Ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Semih Kaya tarafından çekilen şut kaleyi bulmadı.

YENİ MALATYASPOR İKİNCİ YARIDA GOLÜ BULDU

İkinci yarıda ilk ciddi atak yine Hatayspor’dan geldi. 55. dakikada Aaron Boupendza önemli bir poziyonu değerlendiremedi. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Aaron Boupendza tarafından çekilen şut kaleyi bulmadı. 59’da yine Boupendza ile Atakaş Hatayspor atağa kalktı. Aaron Boupendza, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp vuruşunu yaptı, top dışarı çıktı. 64’te maça denge geldi. Yeni Malatyaspor takım kaptanı Adem Büyük Teenage Hadebe’nin asistinde skoru eşitleyen golü kaydetti. 66. dakikada Atakaş Hatayspor takımı gole yaklaştı. Ancak ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan Boupendza tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmadı. Maçın kala bölümlerinde başka gol olmadı ve Helenex Yeni Malatyaspor, Atakaş Hatayspor mücadelesi 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.

SIRADAKİ RAKİP GAZİŞEHİR FK OLACAK

Bordo-beyazlı temsilcimiz Atakaş Hatayspor, ligin son hafta maçında kendi sahasında Gaziantep temsilcisi Gazişehir FK’yı ağırlayacak. Zorlu mücadele Cumartesi günü saat 20.30’da Antakya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.