A. HATAYSPOR HEZİMET YAŞADI 7-0

A. HATAYSPOR HEZİMET YAŞADI 7-0

Süper Lig’in 39. haftasında deplasmanda Beşiktaş’a konuk olan Atakaş Hatayspor, sahadan 7-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. İlk yarısı 5-0 tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında da hiçbir varlık gösteremeyen Atakaş Hatayspor, Süper Lig tarihindeki en farklı mağlubiyetini yaşamış oldu. Atakaş Hatayspor’u farklı geçen Beşiktaş ise ligin bitimine 3 maç kala şampiyonluk şansını iyice arttırdı. Maçta 4 gol atan Cyle Larin maçın yıldızı oldu.

Beşiktaş, Süper Lig’in 39. hafta mücadelesinde Atakaş Hatayspor ile karşılaştı. Beşiktaşlı futbolcucular attıkları gol sonrası sevinç yaşadı. ( Onur Çoban – Anadolu Ajansı )

Teknik Direktör Ömer Erdoğan’ın koronavirüse yakalanması sebebiyle takımın başında yardımcı antrenör Özhan Pulat yönetimindeki Hatayspor zorlu karşılaşmaya kalede Munir, defansta Popov, Bilong, Pablo Santos, Katranis, orta alanda Aabid, Ribeiro, Traore, kanatlarda Boupendza ve Akintola, forvette ise Mame Diouf 11’i ile çıktı. Sergen Yalçın yönetimindeki rakip Beşiktaş ise kalede Ersin savunmada Rosier, Wellinton, Domagoj Vida, Nsakala, orta alanda Josef, Atiba, Ljajic, kanatlarda Ghezzal ve Nkodou, forvette ise Larin 11’i ile sahada yer aldı.

Beşiktaş, Süper Lig’in 39. hafta mücadelesinde Atakaş Hatayspor ile karşılaştı. Bir pozisyonda Beşiktaşlı futbolcu Cyle Larin (sağda), Atakaş Hatayspor oyuncusu Dos Santos (solda) ile mücadele etti. ( Onur Çoban – Anadolu Ajansı )

AKİNTOLA HEDEFİ ŞAŞIRDI, BEŞİKTAŞ GOLÜ ERKEN BULDU

Hakem Ali Palabıyık’ın düdüğüyle başlayan maçta ilk vuruş temsilcimizden geldi. Karşılaşmanın 2. dakikasında Beşiktaş Akintola’nın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Ghezzal’in kullandığı köşe vuruşunda Akintola ters vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi. Akintola’nın golüyle Atakaş Hatayspor ilginç bir istatistiğe de imza atmış oldu. Atakaş Hatayspor bu sezon 5 golle kendi kalesine en fazla gol atan takım oldu. 6. dakikada Ljajic’in derin pasında Larin bekletmeden vurdu, top direğin dibinden auta çıktı. 10. dakikada Boupendza’nın şutunda kaleci topu kurtardı. Dönen topu Aabid ceza sahası içindeki Katranis’e aktardı. Katranis’in kaleciyle başbaşa kaldığı pozisyonda şutu üstten auta çıktı. 1 dakika sonra Beşiktaş farkı 2’ye çıkardı. Larin sıfıra indi, Kaleciyle karşı karşıya pozisyonda Munir’in kapattığı köşeden topu ağlara gönderen Larin takımını 2-0 öne geçirdi.

Beşiktaş, Süper Lig’in 39. hafta mücadelesinde Atakaş Hatayspor ile karşılaştı. ( Onur Çoban – Anadolu Ajansı )

İLK YARIDA GOL YAĞMURU YAŞANDI

Bu golün üstünden çok geçmeden Larin ile Beşiktaş farkı 3’e çıkardı. Atakaş Hatayspor’un top kaybını iyi değerlendiren Ljajic topu Larin’e aktardı. Kalecinin solundan topu ağlara gönderek Larin kendisinin 2., Beşiktaş’ın da 3. golünü kaydetti. 18’de Beşiktaş hızlı atağında Nkodou kaleyi denedi. Top direk dibinden auta çıktı. 25’te Ghezzal çalımlarla girdiği ceza sahasında ayak içiyle topu köşeye yolladı. Top direğin dibinden auta çıktı. 28’de Boupendza ara pasıyla Akintola’yı topla buluşturud. Karşı karşıya pozisyonda Akintola kaleciyi geçemedi. 34’te Beşiktaş atağında Ljajic’in sert şutu direkten döndü. Dönen topu Atakaş Hatayspor defansı uzaklaştırdı. 38’de Nkodou farkı 4’e çıkaran golü kaydetti. Sağ kanattan topla ilerleyen Rachid Ghezzal topu ters kanattaki Georges-Kevin N’Koudou’ya aktardı. Ceza sahasında şut açısı arayan Georges-Kevin N’Koudou çektiği şutunda Ruben Ribeiro’ya çarpan top yönünü değiştirdi ve kaleci Munir’in kontrpiyede kalmasıyla top ağlarla buluştu. 44’te fark 5’e çıktı. Rosier’in ortasında Rıdvan tek dokunuşla topu Atakaş Hatayspor ağlarına gönderdi ve takımını henüz ilk yarıda 5-0 öne geçirdi. Bu golün ardından hakem uzatma göstermedi ve maçın ilk yarısını bitiren düdüğü çaldı.

Beşiktaş, Süper Lig’in 39. hafta mücadelesinde Atakaş Hatayspor ile karşılaştı. Maç sonunda Atakaş Hatayspor oyuncuları üzüntü yaşadı. ( Onur Çoban – Anadolu Ajansı )

BEŞİKTAŞ ATTI, ATAKAŞ HATAYSPOR SEYRETTİ

Atakaş Hatayspor karşılaşmanın ikinci yarısına üç oyuncu değişikliği birden yparak başladı. Jean-Claude Billong, Adama Traore ve Strahil Popov oyundan çıkarken Yusuf Abdioğlu, Abdurrahman Canlı ve Burak Çamoğlu ikinci yarı oyuna giren isimler oldu. İlk yarıya olduğu gibi ikinci yarıya da Hatayspor hata yaparak başladı. 55. dakikada Yusuf Abdioğlu defansta kaptığı topu boş pozisyondaki rakibi Cyle Larin’e attı. Kaleci Munir ile başbaşa kalan Larin kendisinin 3. takımının ise 6. golünü Atakaş Hatayspor ağlarına gönderdi. Larin 65. dakikada gollerine bir yenisini daha ekledi. Rosier’in ortasında Larin kendisinin 4., takımının 7. golünü kaydetti. 72’de Akintola Rosier’i geçti ceza sahasına gönderdi. Mame Diouf, önünde kalan topa plase vurdu, sert şut direkten döndü. 76’da Akintola’nın Necip’e yaptığı faulde topun başına geçen Ghezzal’in vuruşunda Munir 90’a giden topu parmaklarının ucuyla kornere çeldi. 82’de Beşiktaş’ta sol kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Bernard Mensah’ın ceza alanına gönderdiği ortasında Pablo Santos kafayla topu uzaklaştırmayı başardı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve kritik randevu Beşiktaş’ın farklı galibiyetiyle 7-0’lık skorla tamamlandı.

SIRADAKİ RAKİP DENİZLİSPOR

Atakaş Hatayspor, bu maçın ardından önümüzdeki hafta kendi sahasında Denizlispor’u ağırlayacak. Maç Cumartesi günü saat 20.30’da Antakya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.Haber: Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.