Meşale Gazetesi

A.HATAYSPOR PLAKAYI TERSTEN YAZDI

A.HATAYSPOR PLAKAYI TERSTEN YAZDI

Süper ligin 20. haftasında Kasımpaşa’ya konuk olan bordo-beyazlı temsilcimiz sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Kasımpaşa’ya galibiyeti getiren goller Eyseric, Umut Bozok ve Travnik’ten geldi. Atakaş Hatayspor’un tek golünü ise Onur Ergün kaydetti. Atakaş Hatayspor, zorlu karşılaşmaya kalede Abdullah, savunmada Sadık, Fatih, Falette, Bülent, orta alanda Sackey, Dylan, Kamara, kanatlarda Sava ve Muhammed, forvette ise Mame Diouf 11’i ile çıktı. Rakip Kasımpaşa ise Ertuğrul, Tarkan, Brecka, Hadergjonaj, Eren, Doğucan, Hajradinovic, Eysseric, Mortadha, Ahmet, Umut 11’i ile sahaya çıktı. Maça rakip Kasımpaşa hızlı başladı. Henüz maçın ilk dakikasında Valentin Eyseric takımını 1-0 öne geçirdi. Mortadha Ouanes’in asistinde takımını öne geçiren Eyseric, bu sezon Kasımpaşa’nın ligde attığı en erken gole de imza atmış oldu. Golün ardından Kasımpaşa akınları devam etti.

MAÇ İLK DAKİKALARDAN KOPTU

6. dakikada Umut Bozok boş pozisyonda topu ağlara gönderdi ve takımını 2 farklı üstünlüğe taşıdı. 11’de Ceza sahası içinde topla buluşan Umut Bozok, sağ çaprazdan vuruşunu yaptı, top dışarı çıktı. 14’te Atakaş Hatayspor takımından Saba Lobjanidze Rakip yarı alanın ortalarından ortaladı ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmadı. 20’de Saba ortaladı, top kimseye değmeden auta çıktı. 28’de Doğucan Haspolat rakip ceza sahasına girmeden şansını denedi ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaştı. 35’te sağ çaprazdan Sadık Baş ceza sahasına ortasını yaptı ancak savunma topu uzaklaştırdı. 40’ta Kasımpaşa atağında Travnik topu ortaladı, ancak Sadık Baş topu taca gönderdi. İlk yarı bu pozisyonun ardından Kasımpaşa’nın 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

KASIMPAŞA’DA TRAVNİK FARKI AÇTI

Maçın ikinci yarısına da ev sahibi Kasımpaşa hızlı başladı. 50. dakikada Travnik takımı adına farkı 3’e çıkaran golü kaydetti. 58. dakikada Kasımpaşa takımından Haris Hajradinovic sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortaladı ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmadı. 62’de sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Haris Hajradinovic ceza sahasına ortasını yaptı ancak savunma topu uzaklaştırdı. 66’da sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Kamil Ahmet Çörekçi ceza sahasına ortasını yaptı, savunma topu uzaklaştırdı. 75’te Hatayspor atağında Dylan Sinth Louis’in ortasında Onur Ergün topu ağlara gönderdi ve farkı 2’ye indirdi. 85’te Atakaş Hatayspor takımından Saba Lobjanidze sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortaladı, top hiçbir takım arkadaşına ulaşmadan oyun dışında kaldı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Kasımpaşa maçtan 3-1 galip ayrılan taraf oldu.

SIRADAKİ RAKİP GALATASARAY

Atakaş Hatayspor, bu karşılaşmada mağlup olarak 32 puanda kaldı. Bordo-beyazlılar, önümüzdeki hafta kendi saha ve seyircisi önünde ligin güçlü ekiplerinden Galatasaray’ı ağırlayacak. Maç Pazar günü saat 19.00’da oynanacak.

Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.