A.HATAYSPOR RİZE İLE YENİŞEMEDİ 0-0

A.HATAYSPOR RİZE İLE YENİŞEMEDİ 0-0

Atakaş Hatayspor Süper ligin 23. Haftasında ağırladığı Çaykur Rizespor ile golsüz berabere kaldı. 6. dakikada Çaykur Rizespor takımından Fernando Boldrin sağ kanatta rakip yarı alanın ortalarında taç çizgisine yakın bir noktadan ceza sahasına ortaladı ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmadı. 13’te Hatayspor Mahmoud Kahraba ile kaleyi yokladı ancak sonuç çıkmadı. 15’te Burak Öksüz kafa ile topu Rizespor kalesine göndermeye çalıştı, ancak sonuç alamadı. 21’de Alper Potuk’un ortasında Gökhan Gönül kafa vuruşunu yaptı, top auta gitti. 23. dakikada rakip gole yaklaştı. Çaykur Rizespor’da ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan Deniz Hümmet tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle son anda engellendi. 29’da Atakaş Hatayspor takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaştı ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Mahmoud Kahraba tarafından çekilen şut kaleyi bulmadı. 33’te Ruben Ribeiro ceza sahasına orta yaptı ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmadı. 37’de Saba Lobjanidze ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıldı. Bu atağın ardından mücadelede ilk yarı golsüz tamamlandı.

TOPLAR DİREKTE PATLADI

49’da Çaykur Rizespor takımından Cemali Sertel sol kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortaladı ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmadı. 50’de Gökhan Gönül altıpas üzerinden şansını denedi ancak top dışarı çıktı. 55’te Dylan Saint-Louis, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekti, kaleci Tarık Çetin kurtardı. Aynı dakika içinde Kamara da kaleyi yokladı, ancak gole ulaşamadı. 58’de Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Ruben Ribeiro ceza sahasına ortasını yaptı, ancak savunma topu uzaklaştırdı. 61’de Dylan Saint-Louis sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortaladı, ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmadı. 70’te Diouf kafa vuruşuyla kaleyi yokladı, ancak kaleci Tarık Çetin topu kontrol etti. 74’te Rize temsilcisi Erik Sabo ile gole yaklaştı. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan çekilen şut çerçeveyi bulmadı. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve maç başladığı gibi 0-0 eşitlikle tamamlandı.

RAKİP KAYSERİSPOR OLACAK

Hatayspor, bu maçın ardından puanını 36’ya yükseltti. Hatayspor, önümüzdeki maçta deplasmanda Yukatel Kayserispor’un rakibi olacak. Maç 4 Şubat Cuma günü saat 20.00’de oynanacak.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.