ABDULKADİR ÖZEL:HATAY İÇİN ÇALIŞIYORUZ

ABDULKADİR ÖZEL:HATAY İÇİN ÇALIŞIYORUZ

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Abdulkadir Özel seçim bölgesi olan İskenderun’un ve çevre ilçelerin yanı sıra bölge milletvekili gibi 15 ilçeye hitap eden çalışmalarıyla göz doldurdu.

Milletvekili Özel, Antakya’nın deprem felaketi sonrası ayakta kalan ender mahallelerinden olan Karlısu Mahallesi’nin Muhtarı Mehmet İncecik ile görüşme gerçekleştirdi. İskenderun’da bulunan irtibat ofisinde gerçekleşen görüşmede mahallenin ihtiyaçları istişare edildi.

MUHTAR İNCECİK VEKİL ÖZEL’E İHTİYAÇLARI AKTARDI

Deprem felaketinin ardından yoğun göç alan mahalleye tüm alanlarda hizmet gereksinimi olduğunu kaydeden Muhtar İncecik; “Mahallemiz depremin ardından nüfus anlamında katlandı. Altyapıdan üstyapıya kadar kullanım miktarımız arttığı için kapasitemiz de aşıldı. Biz devletimizin çok yardımını gördük. Bu süreçte daha fazla destek ve yatırım bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

VEKİL ÖZEL’DEN DESTEK SÖZÜ

Muhtar İncecik’e ziyareti için teşekkür eden Milletvekili Abdulkadir Özel, mahallenin ihtiyaçlarının bilincinde olduklarını belirterek devletin tüm imkanlarıyla Hatay’da olduğunu vurguladı. Hatay’da ayakta kalan mahallelere yatırım desteği vermeye devam edeceklerini kaydeden Vekil Özel, 15 ilçeden ziyaretçilerini ağırlamaya devam edeceğini ve herkese kapısının açık olduğunu ifade etti.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.