ABDURRAHMAN YILMAZ DEÜ’DEN DERECEYLE MEZUN OLDU

ABDURRAHMAN YILMAZ DEÜ’DEN DERECEYLE MEZUN OLDU

Hatay Expres Gazetesi imtiyaz sahibi Bostan Yılmaz’ın oğlu Abdurrahman Yılmaz İzmir 9 Eylül Üniversitesi (DEÜ) Hukuk Fakültesi’nde 510 öğrenci arasından 14. olarak başarıya imza attı.

Hukuk Fakültesi’nden yerli ve yabancı öğrenciler arasında 14. olmayı başararak ailesinin gururu oldu. Bostan Yılmaz, eşi Arzu Yılmaz ve oğlu Ahmet Berk Yılmaz mezuniyet töreninde Abdurrahman Yılmaz’ı yalnız bırakmadı.

KORONAVİRÜS VE DEPREM FELAKETİ BAŞARISINI ENGELLEYEMEDİ

REKLAM ALANI

Yoğun çalışmaları sonucunda okulunu dereceyle bitirmeyi başaran genç hukukçu Abdurrahman Yılmaz, eğitim hayatına başlamasının ardından ilk olarak koronavirüs sürecinde, ardından yaşanan asrın felaketi deprem sürecinde dahi eğitimine ara vermedi. Uzaktan eğitim ile de olsa derslerini aksatmadan sürdüren, deprem felaketinde ise ailesinin yaralarını sarmak için Hatay’dan ayrılmayan Yılmaz, türlü badirelere rağmen elde ettiği başarı ile başta ailesi olmak üzere Hatay Expres Gazetesi ailesini gururlandırdı. Ağabeyi deneyimli hukukçu Ahmet Berk Yılmaz gibi kendisi de hukuk camiasına katılan Abdurrahman Yılmaz, başarısını ailesiyle kucaklaşarak kutladı.

Hatay Büyükşehir Gazetesi yayın ailesi olarak genç hukukçu Abdurahman Yılmaz’ı kutluyor, bugünden itibaren adım attığı hukuk dünyasında üstün başarılı hizmetlerde bulunmasını temenni ediyoruz.  Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.