AÇIK RÖGARLAR TEHLİKE YARATIYOR

AÇIK RÖGARLAR TEHLİKE YARATIYOR

Hatay’ın Antakya ilçesine bağlı Akasya Mahallesi’nde bulunan TOKİ ve Otogar yanındaki yağmur suyu rögarlarının yaklaşık 3 haftadır açık ve bakımsız olduğu görüldü.

Daha önce de gazetemiz aracılığıyla birçok defa gündeme getirdiğimiz Antakya Çevre Yolu Karayolları 53.Şube Şefliği tarafından bakım ve temizlik yönünden yine istenmeyen görüntülere sahne oldu. Adeta tehlikeye davetiye çıkaran rögarların bir an önce kapatılmasını isteyen vatandaşlar, yetkililerden yardım talebinde bulundu.

“BİRİNİN CANI GİTTİKTEN SONRA MI?”

Vatandaşlar, Hatay’ın en işlek yollarından olan ve merkezi konumda bulunan yoldaki ihmalin bir an önce can veya mal kaybına yol açmadan giderilmesini talep ettiler. Yetkililere çağrıda bulunan vatandaşlar; “Antakya çevreyolunda açık halde bulunan rögarlar ölüm saçıyor. Bu sorunun bir an önce giderilmesi insan sağlığı açısından şarttır. Bir vatandaşın canına, malına bir zarar geldikten sonra alınacak önlem kimseye fayda getirmez. Bu sorunun bir an önce çözülmesi ve kazalara sebebiyet verilmesinin önlenmesi gerekmektedir” ifadelerini kullandılar.

Vatandaşlar, söz konusu sorunlu alanın bir an önce düzeltilmesini bekliyor. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.