AÇKD’DEN HGC’YE ZİYARET

AÇKD’DEN HGC’YE ZİYARET

Antakya Çevre Koruma Derneği (AÇKD) Başkanı Nilgün Karasu ve beraberinde bulunan Yönetim Kurulu Üyeleri, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Abdullah Temizyürek’i hizmet binasında ziyaret ettiler.

Kısa bir süre önce olağan genel kurulunu gerçekleştirerek yeni göreve seçilen AÇKD Başkanı Nilgün Karasu ve beraberinde bulunan yönetim kurulu üyeleri HGC Başkanı Abdullah Temizyürek’i HGC Hizmet Binası’nda ziyaret ettiler. AÇKD Başkanı Nilgün Karasu ve yönetim kurulu üyelerini HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayman Mithat Kalaycıoğlu karşıladı.

AÇKD’nin gerçekleştirdiği faaliyetleri yakından takip ettiklerini belirten HGC Başkanı Abdullah Temizyürek, gerçekleştirilen olağan genel kurul sonrasında seçilme başarısı gösteren AÇKD Başkanı Nilgün Karasu ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi.

Göreve seçilmesinin ardından HGC’ye nezaket ziyareti gerçekleştiren AÇKD Başkanı Nilgün Karasu yaptığı kısa konuşmada yerel basının önemli görevler yaptığını, sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerini kamuoyuna taşıyarak gündem yarattığını, yeni dönemde yapılacak olan faaliyetler hakkında yerel ve ulusal basınla bir araya gelmeye devam edeceklerini belirterek HGC Başkanı Abdullah Temizyürek nezdinde tüm basın mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.