ADAL, DÖNER’İ KURULTAYA UĞURLADI

ADAL, DÖNER’İ KURULTAYA UĞURLADI

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Murat Adal, Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner ve beraberindeki heyeti ”Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın tertiplediği Türk Gençliği Büyük Kurultayı’na uğurladı. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla Ankara Spor Salonu’nda toplanan kurultaya giden heyet ile toplantı öncesinde istişarelerde bulunan Adal, Hatay heyetinin üzerine düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğini kaydetti.

Ülkü Ocakları’nın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de yetiştiği yer olduğunu kaydeden Adal, Hatay heyetine bu anlamda büyük iş düştüğünü belirtti. Başkan Döner de Adal’a teşekkür ederek, Hatay’da yüklerinin ağır olduğunun bilincinde olduklarını belirtti ve ekibine güvendiğini belirterek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye mahcup olmamak için var güçleriyle çalışacaklarını kaydetti.

Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.