Meşale Gazetesi

ADAL’DAN YEŞİLDAL’A: “BİRİZ, BERABERİZ”

ADAL’DAN YEŞİLDAL’A: “BİRİZ, BERABERİZ”

Cumhur İttifakı’nın Hatay’daki en önemli iki temsilcisi MHP İl Başkanı Murat Adal, AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal ile bir araya geldi. Başkan Adal, övgüyle bahsettiği Yeşildal ile olan uyumlarının Hatay’da da olumlu yansımalarını gördüklerini belirtti. Başkan Yeşildal’ı il başkanlığındaki makamında ağırlayan Adal, Cumhur İttifakı’nın Hatay’ın mayasında olduğunu belirtti.

ADAL: CUMHUR İTTİFAKI VATAN İTTİFAKIDIR

“Ak Parti İl Başkanı Sayın Adem Yeşildal ağabeyime nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diyen Adal, ziyaret vesilesiyle yaptığı açıklamada; “Bizim için Cumhur İttifakı’nın devamlılığı stratejik mahiyette, aynı şekilde siyasi ikbal hesaplarının üzerinde diriliş ve yükseliş muvaffakiyetidir. MHP, Cumhur İttifakı’nın ilkelerine sadık kalacaktır. Cumhur İttifakı’nın sonuna kadar ortağız, anca beraberiz kanca beraber olacağız. Cumhur İttifakı; geçmişle gelecek arasındaki köprüdür, Türkiye sevdasının siyasi bir hüviyete bürünerek kökleşmesidir. Bizim ittifakımız proje, plan veya pazarlık usulüyle tescillenmiş bir ittifak olmayıp Türk milletinin özlemlerinin tezahürü, Türkiye’ye ölüm fermanı hazırlatmak için kolları sıvayan iç ve dış yıkım cephesine karşı mukadder direnişin tecessümüdür. Biz, başkalarına başkalaşarak siyasi çizgisine yabancılaşan siyasetçilere, fırsat düşkünü siyasi ittifaklara kesinlikle benzemeyiz. Başkaları gibi gözü başka kaşı başka oynayanlarla mukayese edilemeyiz. Dili başka, dimağı başka, fikri başka, zikri bambaşka olanlar gibi de davranamayız” ifadelerini kullandı.

Başkan Yeşildal da misafirperverliğinden dolayı Başkan Adal’a teşekkür ederek, Cumhur İttifakı çatısı altında Hatay’da yapacakları çok iş olduğunu belirtti. Bir süre gerçekleşen görüşme hatıra fotoğrafı çekimi ile noktalandı. Haber Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.