AFRİN’DE, DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

AFRİN’DE, DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Suriye’nin Afrin bölgesinde, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Suriye Çalışmaları Reyhanlı Bölge Ofisi Koordinatörü Zeki Tahiroğlu, yazılı açıklamasında, Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla Afrin’deki çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini bildirdi.

Tahiroğlu, Suriye’deki çocukların etkinlikle güzel vakit geçirip mutlu olduklarını belirterek şunları kaydetti:”Çocukların tebessümlerine şahit olmanın güzelliğini yaşadık. Hem Genç İHH hem de İHH Çocuk ekibinden arkadaşlarımız bu etkinliğin organizasyonunda görev aldı. Kamp hayatının içerisinde bunalan çocuklarımız, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla halat çekme, ip atlama, mendil yarışı, balon uçurma ve danslarla doyasıya eğlendiler. Onların tebessümlerine şahit olmak bizleri de mutlu etti. Etkinlik sonunda çocuklara döner ve ayran ikram edilirken çeşitli hediyeler verildi.”(AA)

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.