AĞIR TONAJLI ARAÇLAR BELEN’İ KULLANMASIN

AĞIR TONAJLI ARAÇLAR BELEN’İ KULLANMASIN

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası, Belen Geçidi’nde artan nüfus ile birlikte çok sayıda kaza yaşandığı için ağır tonajlı araçların bu geçidi kullanmamasını istiyor.

Konuyla ilgili ATSO kanadından Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nezdinde girişimlerde bulunuldu. Bir dilekçe ile başvurular ilgili yerlere gönderilerek konunun çözülmesi istendi. ATSO’dan söz konusu girişimle ilgili açıklamada, “Hatay ilinin en yoğun şekilde trafik akışının oluştuğu, Antakya Belen Gedik mıntıkasından Belen ve İskenderun istikametine doğru inen ağır tonajlı araçların, frenlerinin boşalması neticesi çok üzücü maddi ve manevi kazaların yaşanmasına sebep olmaktadır. Artan nüfus, süratle devam eden yapılaşma ve araç sayısındaki ilerleme, günlük yaşantımızı negatif yönde etkilemektedir. Bu kapsamda Odamız Ulaştırma Bakanımız Adil Karaismailoğlu, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ve TOBB | Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne nezdinde yazılar yazarak girişimlerde bulunmuştur” denildi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.