AHMET EREN ERKEKLİĞE İLK ADIM ATTI

AHMET EREN ERKEKLİĞE İLK  ADIM ATTI

Hatay basın camiasının başarılı isimlerinden biri olan Demirören Haber Ajansı Hatay Muhabiri İzzet Nazlı ile Seda Nazlı’nın biricik oğulları Ahmet Eren düzenlenen muhteşem sünnet  töreni ile erkekliğe ilk adımını attı. Antikhan  Plaza’da gerçekleşen sünnet düğünü Hatay Protokolu,Siyaset,Spor,Sanat,Basın ve İş dünyasını buluştururken programa Ak Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal,Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek,Hatay Ülkü Ocakları Başkanı Alihan Döner,Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alkaya,Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Rezzuk Ayoğlu,Ak Parti Antakya Merkez İlçe Başkanı Emrullah Gülen,Antakya Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Bayır, ATSO Genel sekreter yardımcısı Erhan Yağız, HASİAD eski başkanı Gökhan Alkan  ve çok sayıda davetli katıldı.

Salona Diriliş “Ertuğrul” Jenerik Müziği  eşliğinde büyük alkışla giren Nazlı ailesi gecenin ilk dansını yaparak muhteşem düğüne start verdiler. Konukların bir an olsun pisti boş bırakmadıkları düğünde eğlence gece boyunca devam etti.

Takı merasimi ile finali yapılan sünnet düğününe katılarak bu mutlu anlarında yanlarında olan tüm sevdiklerine teşekkür eden Seda&İzzet Nazlı çifti herkesin böyle güzel günler yaşaması temennisinde bulundular.

Hatay Meş’Ale Gazetesi olarak erkekliğe ilk adımını atan Ahmet Eren’i  kutluyoruz.

Haber:HATAY MEŞ’ALE GAZETESİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.