AHMET TAŞYÜREK'TEN GENÇLİK HİZMETLERİ İL MÜDÜRÜ ŞENSÖZ'E ZİYARET

AHMET TAŞYÜREK'TEN GENÇLİK HİZMETLERİ İL MÜDÜRÜ ŞENSÖZ'E ZİYARET

Hatayspor’un ve Ümraniyespor’un eski teknik direktörlerinden Ahmet Taşyürek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz’ü makamında ziyaret etti.
Teknik direktör Ahmet Taşyürek, Hatay’da başarılı hizmetler yapan İl Müdürü Cemil Şensöz’e anlamlı bir hediye takdim etti. 1962 yılı Dünya Kupası’nda Sovyetler Birliği Milli takımının yıldız oyuncusu Vledonov’un giydiği kramponları hediye etti.

Anlamlı hediyeden dolayı teknik direktör Ahmet Taşyürek’e teşekkür eden Hatay Gençlik ve Hizmetleri Spor İl Müdürü Cemil Şensöz, “Hataylı teknik adamlarımızın başarısı her zaman göğsümüzü kabartmıştır. Ahmet hocamız da Hatayspor da gösterdiği başarıdan sonra görev yaptığı takımlarda da kendini ispatlamıştır. Özellikle Ziraat Türkiye Kupası’nda Trabzonspor ve Fenerbahçe gibi takımlara karşı önemli başarı gösteren değerli hocama ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu anlamlı hediyeyi de ömür boyu hatıra olarak saklayacağım” dedi.

Şenöz, ayrıca Hatayspor’ a da başarılar dileyerek, “İnşallah bu sezon Hatayspor da 53 yıllık özleme son vererek Süper Lig’e yükselecek. Hatay için önemli bir yıl olacağını düşünüyorum” diye konuştu.
Teknik direktör Ahmet Taşyürek’te memleketinin takımı Hatayspor’un Süper Ligi çoktan hak ettiğini ve bu sezon hedefine ulaşacağını inandığını sözlerine ekledi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.