AK DAVAYA ADANMIŞ YÜREK: “ABDULKADİR ÖZEL”

AK DAVAYA ADANMIŞ YÜREK: “ABDULKADİR ÖZEL”

Davaya adadığı ömrü, millet aşkıyla dolu gönlü, Hatay’a kazandırılan sayısız projedeki emeği ile AK Parti Hatay Milletvekili Av. Abdulkadir Özel, partinin sancaktarlarından biri olarak dikkat çekiyor.

Ömrünü hizmete adamış, şehrimize sayısız eser kazandırmış ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yol arkadaşlığı yapan Vekil Özel, yalnızca seçim süreçlerinde değil her daim vatandaşlarla gönül birlikteliği yapıyor. Vatandaşların iyi günlerinde olduğu gibi kötü günlerinde de yanlarında olan Vekil Özel, Hatay’ı karış karış gezerek Hatay’ın kalkınmasının yanı sıra vatandaşların da moral motivasyonlarını yükseltiyor.

VATANDAŞLARA TAZİYE DİLEKLERİNİ İLETTİ

REKLAM ALANI

Vekil Özel, son olarak İskenderun İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Günal’a vefat eden babasının taziyesine ve Belen Kurucu Gençlik Kolları Başkanı İbrahim İncecik’in vefat eden babası Cemil İncecik’in cenazesine katılım sağladı. Dava arkadaşlarına kötü günlerinde omuz veren Vekil Özel, her daim yanlarında olduğunu belirttiği vatandaşlara desteğini göstererek takdir topladı.

HATAY’IN VE HATAYLILARIN HİZMETİNDEYİM

Hatay’ın milletvekili olmasından dolayı tüm vaktini Hatay’ın ayağa kalkmasına harcadığını kaydeden Milletvekili Özel, Hataylıların ve Hatay’ın hizmetinde olduğunun altını çizdi. Hataylı hemşehrileri ile her daim bir arada olduğunu belirten Vekil Özel, dur durak demeden kente hizmet kazandırmaya, vatandaşlara da omuz vermeye devam edeceğini ifadelerine ekledi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.