AK GENÇLİK, ALKAYA’YA EMANET

AK GENÇLİK, ALKAYA’YA EMANET

AK Parti Hatay İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alkaya ‘’Gençlik Kollarının hafızasını her zaman kucaklayıcı bir şekilde tutacağım. Sizlerle her zaman 7-24, ortaya güzel çalışmalar koymak için gayret edeceğim”

AK Parti Hatay İl Gençlik Kolları Başkanı Şaban Kurt, göreve yeni getirilen genç başkan Mustafa Alkaya’ya görevi  devretti. AK Parti Hatay İl Binasında gerçekleşen törene,  

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Sabahat Özgürsoy Çelik, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,

Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın ve AK Partiye gönül vermiş gönüldaşlar katılım sağladı.

EN İYİ PERFORMANSI ORTAYA KOYMAYA GAYRET EDECEĞİZ“
AK Parti Hatay İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Mustafa Alkaya “Birlikte başarılara imza attığımız değerli kardeşlerimizle beraber bayrağı aldığımızdan yerden devam ettireceğiz. Partimiz için ortaya konulan mücadele ve katkıları asla unutmayacağız.

Gençlik Kollarının hafızasını her zaman kucaklayıcı bir şekilde tutacağım. Hatayımız için AK Partimiz için her zaman 7-24, ortaya güzel çalışmalar koymak için gayret edeceğim. Biz bu şehrin gençleriyiz. Hem Hatay  hem de partimiz için üstün performans göstereceğiz” diye konuştu.

Haber Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.