AK KADINLARDAN ENGELLİ AHMET’E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

AK KADINLARDAN ENGELLİ AHMET’E  DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

AK Parti Hassa Kadın Kolları İlçe Başkanı Rahime Çiftçi ve beraberindekiler, engelli Ahmet’e doğum günü sürprizi yaptı.  AK Parti Hassa Kadın Kolları İlçe Başkanı Rahime Çiftçi ve beraberindekiler engelli Ahmet’in 23. yaş gününü kutladılar. Engelli insanların yaşadıkları sorunların tüm insanların ortak sorunu olduğunu belirten Kadın Kolları İlçe Başkanı Çiftçi ‘’ AK Parti Kadın Kolları olarak bu güzel kardeşimiz için toplandık. Toplumsal duyarlılığı artırmak ve Ahmet kardeşimizin sıkıntılarını paylaşmak ve ona bir tebessüm dahi olsa güzel duygular yaşatmak istedik.

Ahmet kardeşimizi bizden doğum gününü kutlamamızı istemişti. Biz de bu ricasını kırmadık ve onun için güzel bir program hazırladık” dedi. Doğum günü kutlanan engelli Ahmet’in mutluluğu gözlerinden belli olurken ricasını kırmayan AK Kadınlara teşekkür etti. Hatay Meş’Ale Gazetesi yayın ailesi olarak Ahmet kardeşimizin 23. Ad gününü kutlar, nice sağlıklı, hayırlı ömürler dileriz. Haber: M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.