AK PARTİ 19 YILDIR MİLLETİN EMRİNDE

AK PARTİ 19 YILDIR MİLLETİN EMRİNDE

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti’nin Kuruluşu’nun 19. yıldönümü̈ dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Fatih Tosyalı, Türkiye’nin artık gündemi belirlenen ülke olmaktan çıkıp, ’gündem belirleyen’ ülke konumuna geldiğini belirterek mesajında şunları kaydetti:“Kurulduğu 2001 yılından beri siyaseti milletin rehberliğinde ve millet için yapan AK Parti’miz Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, girdiği tüm seçimlerden başarıyla çıkıp 2002’den bu yana tek başına iktidarda kalarak yönetim kabiliyetini ve kadrolarına duyulan güveni kanıtlamıştır.

Bugün AK Parti’mizin 19. yaş gururunu milletimizle paylaşırken her yaş ile yenileniyoruz. Ülkemizin itibarını dünyada daha da yükselten, hak ve hukukunu her platformda koruyan, gecesini gündüzüne katarak çalışan, bu yönüyle tüm teşkilatlarımıza da örneklik teşkil eden Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kadrolarımızı genişletmeyi, hedeflerimizi büyütmeyi, milletimizden aldığımız güçle yine milletimize hizmet etmeyi sürdürüyoruz.

Ülkemizin, milletimizin ve tüm mazlum coğrafyaların umudu haline gelen AK Parti’mizi bugünlere getiren sabır, inanç ve azimdir. 19.yaş programımızın temasını oluşturan “Milletimizle Beraber İnandığımız Yolda AK Parti 19 Yaşında” söylemimizde anlam bulduğu şekilde milletimizle yol arkadaşlığımızı güçlendirerek sürdüreceğiz.Milletin bağrından çıkan AK Parti’nin, AK sevdamızın kuruluşunun 19. yıl dönümünü en içten ve kalbi duygularımızla kutluyor, başta Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, bugüne kadar görev yapmış tüm dava arkadaşlarımıza ve hemşerilerime sevgi saygı ve sonsuz teşekkürler ediyor, ebediyete intikal etmiş dava arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyorum.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.