AK PARTİ ANTAKYA İLÇE BAŞKANLIĞINDAN ÜCRETSİZ MASKE DAĞITIMI

AK PARTİ ANTAKYA İLÇE BAŞKANLIĞINDAN ÜCRETSİZ MASKE DAĞITIMI

AK Parti Antakya İlçe Başkanı Av. Emrullah Gülen ve yönetim kurulu üyeleri yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında esnafa ve vatandaşlara ücretsiz  maske dağıtımı gerçekleştirdi.

HEDEFİMİZ HERKESE ULAŞMAK

AK Parti Antakya İlçe Başkanı Av. Emrullah Gülen ve yönetim kurulu üyeleri vatandaşları evlerinde, esnafları ise  iş yerlerinde ziyaret ederek ücretsiz maske dağıtımını gerçekleştirdi.

Sosyal mesafe kuralına uyarak, vatandaşların sorunlarına çare olmaya çalışan Emrullah Gülen” Hedefimiz herkese ulaşmak ayrıca  ücretsiz maske dağıtımının yanı sıra hemşehrilerimize Koronavirüs tedbirlerinin ve evde kalmalarının önemi konusunda bilgilendirmelerde bulunduk” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLAR UYGULAMADAN MEMNUN

AK Parti Antakya İlçe Başkanı Av. Emrullah Gülen ve yönetim kurulu üyelerinin ücretsiz maske dağıtımını değerlendiren esnaf ve vatandaşlar uygulamadan duydukları memnuniyetlerini belirterek AK Parti Antakya İlçe Başkanı Av. Emrullah Gülen ve yönetim kurulu üyelerine teşekürlerini ilettiler.

Haber: M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.