Meşale Gazetesi

AK PARTİ ANTAKYA İLÇE KADIN KOLLARI ‘’ İL GÜNKÜ AŞKLA ÇALIŞIYOR’’

AK Parti Antakya İlçe Kadın Kolları Başkanı Sabriye Güçlü, gittikleri yerlerde bölge esnafları ve vatandaşların yanı sıra, evlere de ziyaretlerde bulunuyor.

AK PARTİ ANTAKYA İLÇE KADIN KOLLARI ‘’ İL GÜNKÜ AŞKLA ÇALIŞIYOR’’

AK Parti Antakya İlçe Kadın Kolları Başkanı Sabriye Güçlü, gittikleri yerlerde bölge esnafları ve vatandaşların yanı sıra, evlere de ziyaretlerde bulunuyor.  Vatandaşlar AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sabriye Güçlü ve beraberindeki heyeti büyük bir ilgiyle karşılayarak, desteklerini sunuyor.

“HEYECANIMIZA HEYECAN KATIYORLAR”

AK Parti Antakya İlçe Kadın Kolları Başkanı Sabriye Güçlü, ziyaretlerle ilgili olarak, “Yapılan çalışmalar doğrultusunda vatandaşların çoğunun projelerimiz konusunda bilinçli olduğunu görüyoruz. Gittiğimiz her evde gelecek çalışmalarımızdan, projelerimizden bahsediyoruz. Bizler anlattıkça, ‘Bizde istikrarın sürmesinden yanayız, Cumhurbaşkanımızı çok seviyoruz. Onunla beraber istikrar sürsün Türkiyemiz şahlansın istiyoruz. Hatayımız şahlansın istiyoruz. Hatayımız sizlerle birlikte hak ettiği değeri görsün istiyoruz. Her zaman vakit  AK Parti vakti diyeceğiz sözünü veriyoruz’ sözleri ile bizleri destekliyorlar. Bizlerin heyecanına heyecan katıyorlar. Bizlerde vatandaşlarımızdan aldığımız enerji ve destek ile birlikte durmak yok yola devam diyoruz” diye konuştu. HABER : M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.