AK PARTİ DEFNE İLÇE BAŞKANI DÖNER, PARTİMİZİN KAPISI 7/24 AÇIK

AK PARTİ DEFNE İLÇE BAŞKANI DÖNER, PARTİMİZİN KAPISI 7/24 AÇIK

AK Parti Defne İlçe Başkanı Mehmet Döner, partili-partisiz ayırt etmeden herkese hizmet etme zorunlulukları olduğunu söyledi. AK Parti Defne İlçe Başkanı Mehmet Döner, parti binasında vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Defne ilçesi sakinlerinden işadamı Remzi Arslan ve Uğur Deliağa’yı konuk eden Başkan Döner, “Bizim görevimiz sorun çıkarmak değil, sorun çözmek. Defne’de oturan her vatandaşımıza hizmet etmek ve onlara yardımcı olmak bizim görevimizdir. Partili-partisiz ayrımı yapmadan her insanımızın sorunlarını dinleyerek, çözüm bulma arayışında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Döner, AK Parti’nin hizmet partisi olduğunu belirterek, “Partimizin kapısı vatandaşımıza daima açık kalacak. 7/24 hizmet anlayışı ile onların emrindeyiz. İlimize ve ilçemize yapılacak her hizmette milletimizin talebi doğrultusunda hareket edeceğiz” dedi. İşadamı Arslan ve Deliağa da, Başkan Döner’e gösterdiği güleryüzlü misafirpervelikten dolayı teşekkür ettiler. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.