AK PARTİ HATAY İL KONGRESİ YAPILDI

AK PARTİ HATAY İL KONGRESİ YAPILDI

AK Parti Hatay 7. Olağan kongresi, Antakya Kapalı Spor Salonunda partililerin katılımıyla coşku ile yapıldı.

Kapalı Spor Salonunda yapılan kongreye Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Sabahat Özgürsoy Çelik, AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, İlçe belediye başkanları yanında parti teşkilatları katıldı.

Tek liste ile gidilen seçimlerde Av. Adem Yeşildal başkanlığındaki liste seçilerek göreve getirildi.

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, kongrede yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında omuz omuza vererek iri olmaya, diri olmaya ve hep birlikte birlik olmaya devam edeceklerini belirterek “Bizim bir hayalimiz var, halkımıza hizmet için hayallerimiz var. Az konuşacağız, çok iş yapacağız ve sevinçlerimizi paylaşarak çoğaltacağız” dedi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, “Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına yeni ve sivil bir anayasayla gireceğiz inşallah.” dedi.

Gül, Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katıldığı, Antakya Spor Salonu’nda gerçekleştirilen AK Parti Hatay 7. Olağan İl Kongresi’ndeki konuşmasında, Hatay’da insanların barış ve huzur içinde yaşadığını söyledi.

Bakan Gül, “Kurulduğu günden bugüne kadar ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışıyla hizmet eden AK Parti’miz de işte Türkiye’nin özetidir. AK Parti, Anadolu irfanının özetidir, halka hizmeti Hakk’a hizmet sayan bir anlayışın partisidir.” diye konuştu. 

Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimlerde Av. Adem Yeşildal Başkanlığındaki liste seçilerek göreve getirildi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.