AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik ve Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz

MÜTEVAZİ KİŞİLİKLERİ VE GÜLER YÜZLERİ
İLE BİR KEZ DAHA GÖNÜLLERİ FETHETTİLER

AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik  ve Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz

İstanbul Maltepe sahil alanında 26-29 Eylül tarihlerinde düzenlenen Hatay Turizm ve Gastronomi günleri açılış programına katılan AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik ve Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz kalabalık bir grup tarafından coşkuyla karşılandı.


Yediden yetmişe herkesin ilgi odağı olan AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik ve Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, mütevazi kişilikleri ve güler yüzleri ile bir kez daha gönülleri fethettiler. Kendilerine gösterilen ilgiden hoşnut kalan Özgürsoy Çelik ve Yılmaz vatandaşlarla bir süre sohbet ettiler. Sohbet sonrasında vatandaşlardan gelen istekler doğrultusunda bol bol objektiflere poz veren AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik ve Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz gördükleri ilgiden dolayı çok onure olduklarını ifade ederek her daim yanlarında hissettikleri sevenlerine teşekkür ettiler. HABER: FADİME ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.