AK PARTİ HATAY TAM KADRO REİSİN İZİNDE

AK PARTİ HATAY TAM KADRO REİSİN İZİNDE

AK Parti İl Başkanı Dr. Mustafa Erdoğan’ın öncülüğünde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, AK Parti Hatay Milletvekili Av. Abdulkadir Özel, İl Kadın Kolları Başkanı Av. Fatmagül Çalım ve İl Gençlik Kolları Başkanı Yakup Dağlı’dan oluşan heyet AK Parti 165. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen, AK Parti 165. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısının hayırlara vesile olmasını temenni eden İl Başkanı Erdoğan, yaptığı değerlendirmede; “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantımıza; Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Öntürk, AK Parti Hatay Milletvekilimiz Av. Abdulkadir Özel, İl Kadın Kolları Başkanımız Av. Fatmagül Çalım ve İl Gençlik Kolları Başkanımız Yakup Dağlı ile birlikte katıldık. Sayın Cumhurbaşkanımızın hitaplarını dinledik. Toplantımızın ülkemiz ve partimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.