AK PARTİ HATAY YELOĞLU İLE GÜZEL

AK PARTİ HATAY YELOĞLU İLE GÜZEL

AK Parti İlçe Kongrelerin tamamlanmasının ardından gözler AK Parti Hatay İl Başkanlığına çevrildi. AK Parti Hatay İl Kongresine günler kala adaylar kendini ön plana çıkarmanın derdine düşmüş gibi görünüyor.  Aslında bu neyin sesi merak ediyoruz. AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, toparlayıcı ve sevilen siması ile adından sıkça söz ettirmeye devam ederken, sosyal medyada belirli kişilerin Yeloğlu’nu yıpratmaya yönelik çabalarına anlam veremez olduk.  Siyasi tecrübesi ile kendine güveni sağlayan AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu’na Hatay halkı inanarak güveniyor. Anlaşılan o ki karalama kampanyalarınız sonuç vermeyecek neden mi çamur atmadan önce kendi elleriniz kirleniyor bunun farkındamısınız bilmiyorum.

HANİ HEPİNİZ DAVA ADAMIYDINIZ!

Peki neden bu yıpratma çalışmaları ? Hani hepiniz dava adamıydınız ? Anlaşılan o ki siz dava adamı değil birilerinin adamı olmalısınız. Şunu unutmamak gerekir, dava adamlığı sadece sosyal medyada birilerinin adamı olduğunuzu lanse ederek AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu’nu karalayarak mı olacak. Yıpratmaya yönelik paylaşımlar yapanlar Yeloğlu’nun Hatay için hizmet etme yolunu seçtiğini unutmuş gibiler. AK Parti Hatay Mehmet Yeloğlu ile güzel. Kalın sağlıcakla..

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.