AK PARTİ HATAY’DA NÖBETÇİ BAYIR’A ZİYARETÇİ AKINI

AK PARTİ HATAY’DA NÖBETÇİ BAYIR’A ZİYARETÇİ AKINI

AK Parti Hatay İl Başkanlığında nöbet görevini icra eden İl Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Ahmet Bayır ziyaretçi akınına uğradı.

Hatay’ın tanınmış iş insanlarından ve siyasetçilerinden olan Bayır, İl Başkanı Dr. Mustafa Erdoğan’ın da güvendiği isimler arasında yer alıyor. AK Parti davasına ve Recep Tayyip Erdoğan’ın partisine yıllarını veren deneyimli siyasetçiyi nöbet gününde çok sayıda vatandaş da yalnız bırakmadı. İl Başkan Yardımcısı Bayır, tüm ziyaretçileriyle yakından ilgilenirken vatandaşların isteklerini de dinledi.

“HATAY’IMIZI KALKINDIRMA YOLUNDA BEN DE VARIM DİYORUM”

REKLAM ALANI

6 Şubat deprem felaketi ile yıkılan Hatay’ı kalkındırma yolunda uzun yıllardır emek verdiği partisinin yönetiminde yer almaktan da büyük gurur duyduğunu kaydeden Bayır, Hatay’ın kalkınması adına Cumhurbaşkanımız tüm il ve ilçe yöneticilerine büyük iş düştüğünü ve herkesin gecesini gündüzüne katması gerektiğini belirtti. Ben de bu anlamda il başkanlığımızda her ne görev verilirse bu bilinçle Cumhurbaşkanımızın emrine uyarak emek verdim, bundan sonra da vermeye devam edeceğim. Hatay’ımızın kalkınması yolunda ben de varım diyorum. Bugün beni nöbet görevim esnasında yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerime candan teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. İl Başkan Yardımcısı Bayır, tüm ziyaretçilerini kapıda uğurlayarak hepsiyle hatıra fotoğrafı da çekildi.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.