AK PARTİ SAMANDAĞ İLÇE BAŞKANLIĞI CHP’YE BİAT MI EDECEK ?

TOKDEMİR’İ MALİKHANESİNDE AĞIRLAMIŞ.

AK PARTİ SAMANDAĞ İLÇE BAŞKANLIĞI CHP’YE BİAT MI EDECEK ?

VARAN 2
AK Parti Samandağ İlçe Başkanlığı CHP’nin arka bahçesi olma aşamasında mı ? haberimizin devamı olarak Varan 2 ile Hatay halkını bilgilendirmeye devam edereken, Siyaset kulislerinde AK Parti Samandağ İlçe Başkanı Semir Özdemir’in CHP’li yetkililer tarafından  AK Parti Samandağ İlçe Başkanı olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı’na karşı olmasıyla da bilindiği ifade edilen AK Parti Samandağ İlçe Başkanı Semir Özdemir’in  CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir ve CHP Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz’a yakınlığı ve samimiyetliği ile  de biliniyor.
TOKDEMİR’İ MALİKHANESİNDE AĞIRLAMIŞ
31 Mart seçimlerinden önce CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir’i  malikhanesinde ağırlayarak Cumhur İttifakı’na karşı siyasi kulis yaptığı belirtilen, AK Parti Samandağ İlçe Başkanı Semir Özdemir’in AK Parti Samandağ İlçe Başkanlığını CHP’ye biat ettireceği kamuoyunda sıkça konuşuluyor. Tüm bu iddialara rağmen AK Parti Samandağ İlçe Başkanı Semir Özdemir’in nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.  HABER: KAZIM ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.