AK PARTİ SİYASİ VE HUKUKİ İŞLER BAŞKANLARI BİR ARAYA GELDİ

AK PARTİ SİYASİ VE HUKUKİ İŞLER BAŞKANLARI BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hayati Yazıcı, 81 İlin AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanları ile bir istişare toplantısı gerçekleştirdi..AK Parti 81 İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanları İstişare Toplantısı, AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Heyecanlarından ve çalışma azimlerinden dolayı Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum’’ dedi.

HATAY’DAN MURAT GÖKALP YILMAZ KATILDI

 AK Parti  Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hayati Yazıcı, başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Hatay’dan, AK Parti Hatay İl Başkan Yardımcısı Av. Murat Gökalp Yılmaz katıldı. Verimli bir istişare toplantısı gerçekleştiğini ifade eden Yılmaz; ‘’  AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkanımız Sayın Hayati Yazıcı başkanlığında 81 İlin Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlarımız ile verimli bir istişare toplantısı gerçekleştirdik.  Gündemimiz üzerinde hasbihal etme imkanı bulduk’’ ifadelerine yer verdi. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.