Ak Parti Yayladağı İlçe Başkanlığından basın açıklaması

Ak parti Yayladağı ilçe Başkanı Doğan GÜRLEN tarafından basın açıklaması düzenlendi. Parti binasında düzenlenen basın açıklamasında, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin gerek kendileri, gerek partilileri gerekse adayları hakkında ortaya atılan söylem ve iftiralara ilişkin açıklama yapıldı.

Ak Parti Yayladağı İlçe Başkanlığından basın açıklaması

Ak parti Yayladağı ilçe Başkanı Doğan GÜRLEN tarafından basın açıklaması düzenlendi. Parti binasında düzenlenen basın açıklamasında, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin gerek kendileri, gerek partilileri gerekse adayları hakkında ortaya atılan söylem ve iftiralara ilişkin açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada, şimdiye kadar kendileri ve adayları hakkında ortaya atılan iddiaların asılsız ve iftira olduğunu dile getiren başkan Gürlen,” bize iftira atanlar elimizdeki gerçek suç belgeleriyle bu iftiralarının altında kalmışlardır” dedi.

Gürlen, ‘’ Yayladağı ilçemizde iddialı iki aday yarışmakta. Bunlar biri Cumhur ittifakı AK parti belediye başkan adayı Mustafa Sayın, diğeri ise Büyük Birlik Partisi ( BBP) adayı Mustafa Kemal Dağıstanlıdır. Seçim yarışına girdiğimiz ilk günden bu yana, BBP adayı Mustafa Kemal Dağıstanlı, gerek partimize oy veren seçmene,  gerekse gittiği her mahallede karşılaştığı herkese hakkımızda hırsızlık, yolsuzluk gibi rencide edici aslı astarı olmayan iftiralar atarak seçim kampanyası sürdürmektedir. Bizler bu güne kadar bu iddiaları dikkate almayıp herkesin birbirini yakinen tanıdığı küçük ve şirin ilçemizde kırgınlık ve dargınlık olmasın diye cevap vermedik. Gelinen süreçte, bu söylemler sosyal medya üzerinden de bir algı oluşturulmak suretiyle sessiz kalınamaz bir hal almıştır. Bizi hırsızlıkla suçlayanların, hırsızlık yaptığına dair bilgi ve belgeler elimizde olup siz basın mensuplarıyla paylaşma ihtiyacı hissettik. Biz Cumhur ittifakı olarak BBP’yi ve ona gönül veren vatandaşlarımızı, tüm bu iddialardan ayrı bir kenara koyup, başkan adayı Mustafa Kemal Dağıstanlı ve eşi hakkındaki iddialarımızı yineliyoruz.’’

‘’Sanıkların, “Kilitlenmek suretiyle muhafaza altına alınan eşya hakkında hırsızlık yapmak” suçundan, 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldıkları belgelerle sabittir. ‘’

‘’Biz iddiamızın arkasındayız. Bahse konu Mustafa Kemal Dağıstanlı, hala milletin aklıyla alay edercesine her gittiği mahallede bunların iftira olduğunu iddia edip hakkımızda çirkin ifadeler kullanmaktadır. Kendisiyle alakalı ortaya atılan hırsızlık yaptığına dair iddialara muğlak ifadelerle cevap verip, gerçekleri vatandaşlarımızdan saklamaktadır. Bizler böyle şeyleri siyasi malzeme olarak kullanmaktan şimdiye kadar imtina ettik. “Yavuz hırsız ev sahibini bastırır” atasözü ilçemizde vuku bulmuştur. Mustafa Kemal Dağıstanlı kendi yaptığı hırsızlığı görmezden gelip, rakip gördüğü herkesi hırsız diye yaftalamaktan geri durmamıştır. Aslında bu şahsın, böyle bir göreve talip olmaya hakkı olmadığı gibi, adaylığı da artık şaibeli duruma düşmüştür. “mızrak çuvala sığmıyor.’’ Takdir halkımızın. İfadelerini kullandı.

Gürlen, “Ben tekraren teşkilatım adına iddiaların arkasında durduğumu vurgulayarak, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek yerel seçimlerin ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.