AK PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA

AK PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti’de telekonferans yöntemi ile bayramlaşma gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 81 ilin İl Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları İl Başkanları,İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları ile gerçekleştirdiği video konferansta Kurban Bayramını kutladı.

Filistin’den Suriye’ye, Arakan’dan Türkistan’a kadar dünyanın çeşitli yerlerinde zor durumda olan Müslümanları hatırlatarak konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kurban Bayramı’nın dünyanın neresinde olursa olsun, tüm Müslümanların kurtuluşuna uyanışına vesile olmasını temenni ediyorum” diyerek konuşmasını sürdürdü.

Türkiye’nin huzurlu bir bayram geçirdiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletimizin yüreğindeki 86 yıllık yara olan Ayasofya’nın 24 Temmuz Cuma günü fiilen ibadete açılması, bayram sevincimizi daha da arttırmıştır. Bu vesileyle Ayasofya’nın yeniden ibadete açılmasını gölgelemek için başlatılan tartışmaları art niyetli bulduğumu belirtmek istiyorum. Ak Parti teşkilatları olarak ülkemizin her köşesinde kısaca ‘tamam’ diyerek ifade ettiğimiz temizlik, maske ve mesafe kurallarına uygun şekilde bayramı yaşıyoruz. İnşallah bundan sonraki bayramda daha güzel bir şekilde, ümmet olarak sıkıntıları çözmüş şekilde, insanlık olarak da barışı ve dayanışmayı tesis ederek kavuşacağız” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.