AKİB´den 24 derslikli lise

Gerçekleştirdiğimiz görüşmelerde, kente AKİB tarafından 24 derslikli lisesinin yapımı için ön mutabakat sağlamış bulunmaktayız.

AKİB´den 24 derslikli lise

Ziyarete teşekkür eden İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı da, belediyeden yapılan açıklamaya göre, “Kaymakam, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ile sürekli iletişim halindeyiz. Sosyal, kültürel ve halka hizmet noktasında sürekli fikir alışverişinde bulunuyoruz. Gerçekleştirdiğimiz görüşmelerde, kente AKİB tarafından 24 derslikli lisesinin yapımı için ön mutabakat sağlamış bulunmaktayız. Geleceğimizin teminatı olan gençlerin iyi bir ortamda eğitim almasında çalışmalarımızı sürdüreceğiz” değerlendirmesini yaptı. AKİB tarafından geçen yıl kentte açılan Eximbank irtibat ofisinin yerine ihracatçılara kolaylık sağlayacak Exzimbank şubesinin de önümüzdeki ay açılacağını belirten Tosyalı, “Bu kararla ihracatçılar işlemlerini Adana´da yapmak zorunda kalmayacak, kentte açılacak Exzimbank şubesinde yapabilecek” açıklamasını yaptı. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.