AKŞENER’E EN İYİ CEVAP MAZLUM FİLİSTİN HALKININ ERDOĞAN’A TEVECCÜHÜDÜR

AKŞENER’E EN İYİ CEVAP MAZLUM FİLİSTİN HALKININ ERDOĞAN’A TEVECCÜHÜDÜR

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yaptığı benzetmeye sert tepki gösterdi.  Türkoğlu: “Meral Akşener’in Netanyahu Benzetmesine en güzel cevap, ellerinde beyaz ay yıldızlı al bayrağımızı taşıyan mazlum Filistin Halkının Erdoğan’a Teveccühüdür.”dedi.

MAKAMA SAYGI GÖSTERMEK MECBURİYETİNDESİNİZ

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Sevgi de serbestlik, saygı da mecburiyet vardır. Başkan Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsını sevmeyebilirsiniz; ama, seçilmiş bir cumhurbaşkanı olarak temsil ettiği makama saygı göstermek mecburiyetindesiniz.

ŞEREFİNDEN YOKSUN KALMIŞTIR

Ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanını Alçak bir terör devletinin başındaki eli kanlı bir ucube ile mukayese etmek; kalitesizliktir, vicdan fukaralığıdır, izan körelmesidir, devlet adabından yoksunluktur.Ecdat; “Boğaz 9 boğumdur, 9 düşün 1 söyle!” öğüdünü verir. İyi Parti Genel Başkanı Sn. Meral Akşener, Erdoğan’ı Netanyahu’ya benzeten bu nefret dili ile İsrail ve Siyonist barbar yöneticiler karşısında tek yürek olabilme şerefinden yoksun kalmıştır.

BU NE AKIL TUTULMASI

Bu ne akıl tutulması, bu ne siyasi hırstır; bu düpedüz saf bir kötülüktür. Ve Meral Akşener’in Netanyahu Benzetmesine en güzel cevap, ellerinde beyaz ay yıldızlı al bayrağımızı taşıyan mazlum Filistin Halkının Erdoğan’a teveccühüdür.”dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.