ALAKUŞ’TAN HATAY VEKİLLERİNE ZİYARET:“HATAY SİYASET ÜSTÜ BİR MESELEDİR”

ALAKUŞ’TAN HATAY VEKİLLERİNE ZİYARET:“HATAY SİYASET ÜSTÜ BİR MESELEDİR”

Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş, Ankara temasları kapsamında Hatay Milletvekillerine ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretlerinde Başkan Alakuş’a Hatay’ın kanaat önderlerinden olan eski siyasetçi ve inşaat mühendisi Nafiz Özcan da eşlik etti. Depremle yıkılan Hatay’ı ayağa kaldırma adına AK Parti Hatay Milletvekilleri Av. Adem Yeşildal, Hüseyin Yayman ve İYİ Parti Hatay Milletvekili Şefik Çirkin’i TBMM’deki çalışma ofislerinde ziyaret eden Başkan Alakuş, Hatay’ın siyaset üstü bir konumda olduğunu ve Hatay Milletvekillerinin de bu bilinçle çalışmasının kendisini sevindirdiğini kaydetti.

“HATAY’I ELBİRLİĞİYLE AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

Ziyaretlerinde milletvekilleriyle Hatay üzerine değerlendirmelerde bulunan Başkan Alakuş, Hatay’ı elbirliğiyle ayağa kaldıracaklarını belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde kentte süren çalışmaların hızlanması gerektiğinin de altını çizen Alakuş ziyaretlerle ilgili değerlendirmesinde; “Değerli vekillerim Adem Yeşildal’ı, Hüseyin Yayman’ı ve Şefik Çirkin’i Nafiz Özcan başkanım ile ziyaret ettim VEKİLİMİN yakın ilgi ve alakası için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Milletvekillerine misafirperverlikleri için teşekkür eden Alakuş, Hatay için gece gündüz demeden çalışan vekillere şükran borçlu olduklarını ve Hatay’ı ayağa kaldıracak olan bu kadronun unutulmayacağını da sözlerine ekledi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.