ALFA HAYAT SEVGİ DERNEĞİ FAALİYETE BAŞLADI

ALFA HAYAT SEVGİ DERNEĞİ FAALİYETE BAŞLADI

Başkanlığını Hasan Bozoğlan’ın yaptığı Uluslararası Alfa Hayat Sevgi İnsani Yardım Derneği 1. Olağan kongresini gerçekleştirdi.

HATMEK konferans salonunda gerçekleşen kongrede dernek başkanlığına Hasan Bozoğlan seçildi. Bozoğlan, 19 Ocak 2022’de kurulan Uluslararası Alfa Hayat Sevgi İnsani Yardım Derneği olarak din, dil, ırk, mezhep ayrımı gözetmeksizin çalışacaklarını belirtti.

BOZOĞLAN: DERNEĞİMİZ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM İÇİN KURULDU

İhtiyaç sahibi tüm vatandaşlara ilk elden yardım ulaştırmak amacıyla kurulduklarını belirten Bozoğlan; “19 Ocak 2022 tarihinde kurulan Uluslararası Alfa Hayat Sevgi İnsani Yardım Derneği Hasan Bozoğlan liderliğinde çalışmalara başlıyor. 6 Şubat 2022 tarihinde 1.olağan kongresini gerçekleştirmiş olan dernek; Din, dil, ırk, mezhep ayrımı gözetmeksizin: Doğal afet, savaş mağduru insanlar, şehit aileleri, ihtiyaç sahipleri ve öğrencilere yardım etmeyi hedefleyerek bu yolda adım atmaya başlamıştır” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.