Meşale Gazetesi

ALİ CEREN, ÖRGÜTÇÜ MÜ? AJAN MI? PROVOKATÖR MÜ?

ALİ CEREN, ÖRGÜTÇÜ MÜ? AJAN MI? PROVOKATÖR MÜ?

Hatay İnternet TV haber sitesi yöneten ve  sahibi olan Ali Ceren geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Koronavirüs Covid-19 salgınının önlem mücadelelerini hedef aldı.

Dünyada ve Ülkemizde görülen Koronavirüs Covid-19 salgınında Türkiye Cumhuriyeti  Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında ve Sağlık Bakanlığımızın yürüttüğü önlem planı en üst seviyede yürürken, hiçbir vatandaşımızın zarar görmesini istemezken tedbirleri en üst seviyelerde yürüten Devlet büyüklerimiz gecesini gündüzüne katarken, sağlık çalışanlarımız ailelerini günlerce görmezken ve risk altında görevlerinin başında işlerini yaparken sözde gazeteci Ali Ceren’in bu yazısının nerden çıktığını kamu oyu merak ediyor. Ali Ceren’in Ülkemizin geçtiği bu salgın sürecinde ortaya atmış olduğu bu yazıları süreci baltalama, motivasyonu düşürme, moral bozma , vatandaşı ganyana getirme ve kin, nefret  çabaları nereden çıktı diye merak konusu oldu.

ALİ CEREN KİMLERE ÇALIŞIYOR?

Son dönemlerde bu çıkışları Ali Ceren’in kime yada kimlere yada CEMAATE’mi hatta her hangi bir terör örgütüne mi hizmet ettiği kamuoyunda ayrı bir düşünce oluşturmaya başlamıştır.

Geçmiş aylarda Hatay Valiliği makamı  ve Hatay Valisi Sayın Rahmi Doğan hakkında gerçek dışı yazılar yayınlayarak kamuoyunda büyük tepki toplayan Ali Ceren, şimdilerde ise Cumhurbaşkanı’na ve Devlete sarmış bulunuyor. Bizde Devletimiz var olsun düşüncesiyle böyle necisi belirsiz provokatöre bu hareketini ve yazdığı yazılardan ötürü kendisini şiddetle kınarken, Devletimizin savcılarını, kolluk kuvvetlerini göreve davet ediyoruz. Bu yapılan hizmetleri, gayretleri  görmezden gelen şahıs hakkında Türkiye Cumhuriyeti Devletinin savcılarına sesleniyoruz gereğinin yapılması hususunda.

BİZDE ALİ CEREN’E  SORUYORUZ?

Dünyaya örnek olan bu mücadelede Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve Cumhurbaşkanı  Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı vatandaş nezdinde küçük düşürücü yazıları neden yazdın yada kim/kimler yazdırdı? Hatay Valisi Sayın Rahmi Doğan’a  gerçek dışı söylemlerinden dolayı  PKK veya herhangi bir terör örgütü destekli bir firmadan aranızda herhangi bir alışveriş oldu mu veya bu Örgütler /Cemaatler sana finansmı sağlıyor ? Son dönemde yazdığın yazıların içerisinde özellikle büyük harflerle yazdığın” DEVA” demek ile neyi kastediyorsun?  

SİYASİ PROPAGANDA YAPTI

Vatandaşın her türlü ihtiyacını karşılayan, virüsle savaş için her türlü tedbiri alan, bu konuda da dünyada örnek olan Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin yetersiz olduğunu savunan Ceren: şimdi sıra devleti yönetenlerde DEVA mı olacaksınız çare mi…” diyerek vatandaşın üzerinden siyasi propaganda yaparak Devlete saldırıp vatandaşın aklıyla oynamıştır.

YEREL YÖNETİMLERİN ÇABASINI GÖRMEZDEN GELDİ

Yerel yönetimler sürecin ilk gününden bu yana devam eden gerek dezenfekte, gerekse vatandaşa ulaşım ve yardım konularındaki gayretlerini de görmezden gelip yetersiz bulan sözde internet siteci Ali Ceren neyin hesabını yapıyorsun , neyin peşindesin, amacın yerel yönetimleri de mi kendi oyununa alet etmek diye soruyoruz? Haber M. Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.