Meşale Gazetesi

ALİHAN DÖNER HATAY ÜLKÜ OCAKLARINI KURUMSALLAŞTIRIYOR

ALİHAN DÖNER HATAY ÜLKÜ OCAKLARINI KURUMSALLAŞTIRIYOR

Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’na atandığı günden bu yana kurumsallaşma adımlarını hızla atan Başkan Alihan Döner, kimlik çalışmalarını hızla sürdürüyor. Kurum içindeki birim sorumlularını hızla belirleyen Başkan Döner, atamalarla bizzat ilgilenerek işleri takibinde tutuyor. Bu kapsamda belirlenen birimlere atamaları bizzat gerçekleştiren ve mahalle yapılanmalarına da hız veren Başkan Döner, Mahalle temsilcilerini ağırlayarak istişarelerde bulundu.

DÖNER BÜYÜK KURULTAY’A DAVET ETTİ

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, tüm ülkücü camiayı 9 Ekim’de Ankara Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan büyük kurultaya davet etti. Başkan Döner, “Cumhuriyete Yüzyıllık Yemin Ülküye Ömürlük Sadakat. Ülkü Ocakları olarak, Cumhuriyetin 100. yılına kararlı ve inançlı adımımız olan Türk Gençliği Büyük Kurultayı’na, aziz milletimizi ve Türk gençliğimizi davet ediyorum. 9 Ekim 2021, Ankara Kapalı Spor Salonu, Saat: 10.00” dedi.

BAŞKAN DÖNER’E ZİYARETLER SÜRÜYOR

Başkan Döner, il genelindeki çalışmaları takibinin yanı sıra, ziyaretçilerini de kabul ediyor. Yoğun şekilde gerçekleşen ziyaretlerde ağırladığı isimlerle sohbet ederek gündemi değerlendiren Başkan Döner’i, Dörtyol Belediyesi Yazı işleri müdürü Hamdi Ünal, Demirhan Mesut Akkoyunlu, Faruk Karayanık, Av.Oğuzhan Taşkın, Rıdvan Yıldırım, Hatay Dernekler Konfederasyon Başkanı Mahmut Özdoğru, Dernekler Federasyon Başkanı Celalettin Osman Tecirli, Medeniyetler Dernekler Federasyon Başkanı Mustafa Avcıoğlu, Dernekler Sosyal Yardımlaşma Dernekler Federasyon Başkanı Nazmi Demirtaş tebrik ziyaretinde bulundular. Misafirleriyle gündemi ve Ülkü Ocakları çalışmalarını değerlendiren Başkan Döner, ziyaret anısına misafirleriyle hatıra fotoğrafı da çekildi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.