Meşale Gazetesi

ALPEREN OCAKLARI “KESİŞME: İYİKİ VARSIN EREN” FİLMİNDE BULUŞTU

ALPEREN OCAKLARI “KESİŞME: İYİKİ VARSIN EREN” FİLMİNDE BULUŞTU

Hatay Alperen Ocakları İl Başkanlığı tarafından sosyal faaliyet kapsamında gençlerimize yönelik film izleme etkinliği gerçekleştirildi.Paladium AVM sinema salonunu dolduran Alperenler Hatay Alperen Ocakları İl Başkanlığı binasından yürüyüş halinde salona geçtiler. Hatay Alperen Ocakları İl Başkanı Mehmet Ali Eker’in  katılım gösterdiği etkinlikte film başlamadan önce il başkanı gençlerimize yönelik bir konuşma yaptı.

EKER: TÜM ŞEHİTLERİMİZİ YAD EDİYORUZ

Başkan Mehmet Ali Eker konuşmasında: “Değerli Alperen kardeşlerim yarıyıl tatilinde zamanımızı en iyi şekilde değerlendirmek için bir takım faaliyetler gerçekleştirdik. Bugün de Kesişme: İyiki Varsın Eren filminde bir araya geldik. Gerçekleştirdiğimiz seminer proğramlarında, ziyaretlerimizde, yardım çalışmalarımızda her daim yer aldınız bu güzel etkinlik içinde bu salonu doldurdunuz Allah sizden razı olsun. Bizler inanmış olduğumuz bu kutlu davanın şehitlerini ve iman erlerini hiçbir zaman unutmadık unutmayacağız. Ocağımızda yetişen gençlerimiz ileride devletimize ve milletimize faydalı imanlı,ahlaklı ve ülkü sahibi olarak kendilerini geliştirmeye devam edecek.  Bu vesileyle şehit Eren Bülbül ve Ferhat Gedik başta olmak üzere tüm şehitlerimizi saygıyla duayla yad ediyoruz” dedi.

ALPERENLİK HOCA AHMET YESEVİ’DEN MİRASTIR

Filmin öncesinde Alperenliğin  Hoca Ahmet Yesevi’den şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’na uzanan tarihi yolculuğu hakkında sinevizyon gösterimi izlendi. “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmi, Trabzon Maçka’da 2017’de, teröristlerle kahraman Mehmetçiğin girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in öyküsünü anlatıyor. Haber: Hasan DİKKAYA

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.