ALPERENLER’DEN YAYLADAĞI’NDA GÖVDE GÖSTERİSİ

ALPERENLER’DEN YAYLADAĞI’NDA GÖVDE GÖSTERİSİ

Merhum siyasetçi Muhsin Yazıcıoğlu’nun emaneti olan Büyük Birlik Partisi’nin Yayladağı İlçe Kongresi, büyük coşkuyla gerçekleştirildi.Kongreye Alperen Ocakları ve mehter takımı damga vurdu. Kongrede BBP Yayladağı İlçe Başkanlığı’na Mehmet Bilgin seçildi. Kongreye BBP Osmaniye İl Başkanı Mehmet Tamer Taşdelen, BBP Hatay İl Başkanı Metin Yeşilkaya, BBP İl ve ilçe temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Mehter marşı ile yapılan yürüyüşün ardından kongre salonuna geçildi.

YEŞİLKAYA’DAN BİLGİN’E TEBRİK

Yoğun kalabalığın katıldığı kongrede İlçe Başkanlığına Mehmet Bilgin seçilirken, kongrede konuşan BBP İl Başkanı Yeşilkaya; “Büyük Birlik Partisi Yayladağı ilçe Kongresi’ni büyük coşku ve halkımızın sevgi seli ile gerçekleştirdik. Görevi alan Mehmet Bilgin’e görevinde başarılar dilerim. Bizler Büyük Birlik Partisi’ni ilimizde büyütmek için çalışacağız ve Genel Başkanımız Mehmet Destici öncülüğünde temsiliyetimizi arttıracağız. Kongrede emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.