ALTIN DEĞERİNDE ÜÇ PUAN

ALTIN DEĞERİNDE ÜÇ PUAN

TFF 3. Lig 2. Grupta zirve mücadelesi veren Hatay temsilcisi İskenderunspor kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Yomraspor’u ilk yarıda atılan 2-1’lik skorla mağlup ederek çok önemli bir galibiyet elde etti.Beş Temmuz stadında oynanan karşılaşmayı kalabalık turuncu-mavili taraftar topluluğu coşkuyla izledi. Ev sahibi ekip Turuncu mavili takım maçın ilk sekizinci dakikasında iki gol buldu.

7’inci dakikada Osman Şahin, 8’inci dakikada da Enes Soy’un birer golü ile İskenderunspor 2-0 öne geçti. Maçın 45’inci dakikada konuk Yomraspor Cem Aktaş ile farkı bire indiren golü kaydetti. Karşılaşmanı ilk yarısı İskenderuspor’un gol 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi. Maçın ikinci yarısında ev sahibi farkı arttırmak, konuk ekip de farkı kapatmak için rakip kaleye yüklendi. Geliştirilen ataklarda, her iki takım da gole yaklaştı, ancak bitirici vuruşu yapamayınca ikinci 45 dakikalık süre de başladığı gibi, ilk yarının sonucuyla tamamlandı. İskenderunspor bu skorla altın değerindeki üç puanı hanesine yazdırırken, zirve mücadelesindeki büyük rakibi Düzcü spor Iğdır’da üç puan kaybetmesiyle büyük bir avantaj yakalamış oldu.  Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.