ALTIN KOZA ÖDÜLÜ ANTAKYALI YÖNETMEN TAHHUŞOĞLU’NA VERİLDİ

ALTIN KOZA ÖDÜLÜ ANTAKYALI YÖNETMEN TAHHUŞOĞLU’NA VERİLDİ

Adana’da düzenlenen Altın Koza Film Festivali sona erdi ve ödüller sahiplerini buldu. Antakyalı yönetmen Erkan Tahhuşoğlu, “Döngü” adlı filmiyle En İyi Senaryo ödülünü kazandı.

Yarışmada Yılmaz Güney Ödülü, Türker Süer’in “Gecenin Kıyısı” filmine; Jüri Özel Ödülü ise Burak Çevik’in “Hiçbir Şey Yerinde Değil” filmine verildi. İzleyici Ödülü ise Hikmet Kerem Özcan’ın “Hakkı” adlı filmine gitti.

En iyi senaryo ödülü, “Döngü” ile Erkan Tahhuşoğlu ve “Ölü Mevsim” ile Selen Örcan ve Doğuş Algün arasında paylaştırıldı. En İyi Müzik Ödülü “Yeni Şafak Solarken” ile Son Of Philip’e, En İyi Görüntü Yönetmeni Ödülü ise “Yeni Şafak Solarken” ile Peter Zeitlinger’e verildi.

REKLAM ALANI

En İyi Kadın Oyuncu Ödülü, “Ölü Mevsim” filmindeki performanslarıyla Funda Eryiğit ve Ece Yaşar’a; En İyi Erkek Oyuncu Ödülü ise Erdem Şenocak ve Ahmet Rıfat Şungar’a gitti. Yardımcı Rolde En İyi Kadın Oyuncu ödülü Nesrin Uçarlar’a, En İyi Erkek Oyuncu ödülü ise Serkan Ercan’a verildi. –

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.