ALTIN KOZA’DA ANTAKYALI YÖNETMEN: “DÖNGÜ” FİLMİ GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

ALTIN KOZA’DA ANTAKYALI YÖNETMEN: “DÖNGÜ” FİLMİ GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

31’inci Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin merakla beklenen Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda finale kalan 11 film belli oldu. 10’u Türkiye’de ilk kez seyirciyle buluşacak filmlerden 5’i de dünya prömiyerini festivalde yapacak. İşte bu filmlerden biri de Antakyalı yönetmen Erkan Tahhuşoğlu’nun yönettiği “Döngü” adlı film.

Altın Koza film yarışmasında Vuslat Saraçoğlu’nun “Bildiğiniz Gibi Değil”, Erkan Tahhuşoğlu’nun “Döngü”, Türker Süer’in “Gecenin Kıyısı”, Hikmet Kerem Özcan’ın “Hakkı”, Murat Fıratoğlu’nun “Hemme’nin Öldüğü Günlerden Biri”, Burak Çevik’in “Hiçbir Şey Yerinde Değil”, Ceylan Özgün Özçelik’in “On Saniye”, Doğuş Algün’ün “Ölü Mevsim”, Zeynep Köprülü’nün “Su Yüzü”, Orhan İnce’nin “Umut” (Hêvî) ve Gürcan Keltek’in “Yeni Şafak Solarken” adlı filmleri gösterime çıkacak ve sinemaseverlere Altın Koza heyecanı yaşatacaklar.
Antakyalı yönetmen Erkan Tahhuşoğlu daha önce de Altın koza film yarışmasına katılmış ve ödüller kazanmıştı. Yönetmen Tahhuşoğlu bu kez “Döngü” adlı filmiyle ödül kovalayacak.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.