Meşale Gazetesi

ALTINÖZLÜLER DERNEĞİ 28 YAŞINDA!

ALTINÖZLÜLER DERNEĞİ 28 YAŞINDA!

Altınözlüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, kuruluş yıldönümüne özel program düzenlendi. Dernek lokalinde gerçekleşen programa çok sayıda dernek üyesi katılım gösterdi. Müzik ziyafeti ile gönüllerince eğlenen Altınözlüler Derneği üyeleri, Başkan Ömer Kuday ve yönetimine teşekkür etti.

Nezih ve seçkin bir ortamda gerçekleşen programda, çalan şakırlar eşliğinde kuruluş yıldönümünü kutlayan üyeler, birlik ve beraberlik öğreneği sergiledi. 26 Ağustos 1994’te kurularak faaliyete başlayan Altınözlüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni bu günlere ulaştırmanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Başkanı Ömer Kuday, “Kurulduğu günden bu yana, derneğimiz hem Hatay’ın hem Altınözü’nün hem de hemşerilerinin çıkarlarını gözetmiş ve bu yolda emin adımlarla ilerlemiştir. O günden bu güne gelen derneğimiz 28 yaşına girdi.

Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bu derneğin, ilelebet yaşaması için çaba göstereceğiz. Bir ve beraber olarak Altınözlü hemşerilerimizin yanında olacağız ve Altınözü ilçemize yapılması gereken hizmetler konusunda bize düşen görevleri yerine getireceğiz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bozmaya çalışanlara Rabbim fırsat vermesin. Tüm Altınözlü hemşerilerimizi, dernek çatısı altında tek vücut olmaya çağırıyorum. Bilinmelidir ki, biz bir ve beraber olursak daha güçlü oluruz. Daha güçlü olursak, hem ilçemize hem de hemşerilerimizi daha faydalı oluruz” dedi.Kuday, kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen geceye katılan, çiçek gönder ve tebriklerimi ileten herkese teşekkür etti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.