ALTINÖZLÜLER’DEN CHP’YE ZİYARET

ALTINÖZLÜLER’DEN CHP’YE ZİYARET

Altınözü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Bök ve Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Altınözü İlçe Başkanı Hamit İsaoğulları’nı parti hizmet binasında ziyaret ettiler.

Altınözü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Bök, CHP Altınözü İlçe Başkanlığı’na gerçekleştirilen ziyarette Başkan Hamit İsaoğulları’na dernek faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, kendilerine gösterilen ilgiye teşekkür etti.

İSAOĞULLARI’NDAN HEYETE TEŞEKKÜR

Altınözü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Bök ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden CHP Altınözü İlçe Başkanı Hamit İsaoğulları, “Altınözü’nde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını yakından takip ediyor ve önemsiyoruz. Toplumda yaşanan sorun ve talepleri karşılama noktasında her zaman tek ses ile güçlü bir şekilde faaliyetlerini sürdürmektedirler. CHP olarak toplumun tüm kesimlerinin sorunlarının çözülmesi ve taleplerinin karşılanması noktasında elimizden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Altınözü ilçemizde faaliyet gösteren Altınözü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Bök ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyareti ve nazik hediyeleri için teşekkür ediyorum.” dedi. Yapılan karşılıklı konuşmaların ardından Altınözü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Bök tarafından CHP Altınözü İlçe Başkanı Hamit İsaoğulları’na duvar saati hediye edildi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.