ALTINÖZÜ-ANTAKYA YOLU HIZLA DEVAM EDİYOR

ALTINÖZÜ-ANTAKYA YOLU HIZLA DEVAM EDİYOR

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan Altınözü-Antakya karayolunun yapım çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Çalışmaları yerinde takip eden Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, geçtiğimiz gün AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, İskenderun Mehmet Fatih Tosyalı, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş ve AK Parti Altınözü İlçe Başkanı Yusuf Bulanık birlikte inceledi. Vekil Şanverdi ve ilçe belediye başkanlarını ağırlamaktan duyduğu mutluluğu paylaşan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “İlçemizi güzelleştirmeye ve geliştirmeye devam edeceğiz” mesajını verdi.


ŞANVERDİ: SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ
AK Parti Hatay milletvekili Hüseyin Şanverdi, yaptığı bilgilendirmede, “Söz verdiğimiz gibi. Altınözü – Antakya karayolu çalışmaları hızla devam ediyor. Altınözü, Hassa, İskenderun, Kırıkhan ve Reyhanlı Belediye Başkanlarımızla yol çalışmalarını yerinde inceledik” değerlendirmesinde bulundu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.