Meşale Gazetesi

ALTINÖZÜ ATA’YA SELAM DURDU!

ALTINÖZÜ ATA’YA SELAM DURDU!

Altınözü, Türk devriminin öncüsü Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikal edişinin 83’üncü yıl dönümünde büyük bir özlemle andı

Türk devriminin öncüsü, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikal edişinin 83’üncü yıl dönümünde büyük bir özlemle anıldı. Altınözü’ndeki anma programı Tacettin Süreli Parkı’nda Atatürk Anıtı’nda yapılan törenle başladı. Sırasıyla Altınözü Kaymakamlığı, Altınözü Garnizon Komutanlığı ve Altınözü Belediyesi’nin çelenkleri Ata’nın huzuruna sunuldu. Daha sonra saat 09.05’te Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Büyük önder Atatürk’ün anma programı Altınözü Belediyesi Konferans Salonu’nda yapılan etkinlikle devam etti. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Daha sonra “Mustafa Kemal” ve “Mustafa Kemal Seslense” isimli şiirler okundu. “Zaferden Vedaya Gazi Mustafa Kemal” adlı oratoryo ile devam eden anma programı müzik dinletisi ve zeybek gösterisi ile sonuçlandı. Altınözü’nde gerçekleştirilen Atatürk’ü Anma Programına vatandaşlar ve Altınözü ilçe protokolü tam kadro hazır bulundu.

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.