ALTINÖZÜ BAYRAMDA DOLDU TAŞTI

ALTINÖZÜ BAYRAMDA DOLDU TAŞTI

Altınözü, Kurban Bayramı tatilinde vatandaşların ilgi odağı oldu. Çeşitli illerden gelen vatandaşların yanı sıra yurtdışından da binlerce kişi ilçeye akın etti. Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar, ilçenin sunduğu çeşitli turistik mekanları ziyaret ederek keyifli anlar yaşadı. Ters ev, dev salıncak, asma köprü ve cam teras gibi ilgi çekici yerleri gezen vatandaşlar, bol bol fotoğraf çekerek anı ölümsüzleştirdi.
Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, tatilcilerin yoğun ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Altınözü’ne gösterilen bu yoğun ilgi bizleri çok mutlu etti. İlçemizin güzelliklerini keşfeden ve ziyaret eden herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Tatilciler, Altınözü’nün sunduğu doğal güzelliklerin yanı sıra, adrenalin dolu aktivitelerle de keyifli vakit geçirdi. Dev salıncak ve asma köprü, heyecan arayan tatilciler tarafından büyük ilgi gördü. Ters ev ve cam teras ise fotoğraf tutkunlarının uğrak noktası oldu.
Altınözü, sunduğu bu çeşitli aktiviteler ve doğal güzelliklerle bölge halkının yanı sıra çevre illerden ve yurtdışından ziyaretçileri ağırlamaya devam ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.