Meşale Gazetesi

ALTINÖZÜ FESTİVALE HAZIRLANIYOR!

ALTINÖZÜ FESTİVALE HAZIRLANIYOR!

Sarılar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Gelişim Derneği tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen festivalin tarihleri ve festivalde sahne alacak olan sanatçılar belli oldu.

Altınözü’nde renkli görüntülerin yaşandığı, Sarılar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Gelişim Derneğince hazırlanan festival kapsamında aynı zamanda çocuk etkinlikleri, pandomim gösterisi, çekiliş etkinlikleri yer alacağı belirtildi.5,6 ve 7 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan festivalde Manuş Baba, Ogün Sanlısoy ve MikotinBand sahne alacak. Sihirbaz Ahmet Küçükdoğan’ da gösterileri ile festivalin eğlencesine eğlence katacak. Sarılar Mahallesinde festival kapsamında kurulacak çadırlarda yöresel tatlara ve ürünlere yer verilirken kurulacak olan tahta salıncak çocukları eğlendirirken katılımcılara nostaljik anlar yaşatacak.

TÜM VATANDAŞLARA DAVET

Sarılar Mahallesinde düzenlenecek olan festivale tüm halkı davet eden Sarılar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Gelişim Derneği Başkanı Kosta Çifçioğlu, “Atalarımızdan bize kalan kültürel mirası yaşatmak ve şenlikleri geleneksel hale getirmek amacıyla düzenleyeceğimiz festivalde herkesi aramızda görmekten mutluluk duyacağız ”dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.