ALTINÖZÜ HAYRAN BIRAKIYOR

ALTINÖZÜ HAYRAN BIRAKIYOR

Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu Başkanı, Hatay Doğa ve Yaşam Derneği Basın Sözcüsü Dr. Ufuk Bayraktar, gezmek için geldiği Altınözü ilçesinde, Altınözü Belediyesi’nin sokak hayvanları ve kuşlar için oluşturmuş yaşam alanlarına hayran kaldı. 15 Temmuz Milli İrade Parkı’ndaki düzenlenmelerden de övgüyle bahseden Dr. Bayraktar, “Yoğun bir çalışma ve hayvan hakları konusunda barınaktan başımızı kaldıramadığımız bu hafta, bir arkadaşımla beraber bir günlük mola verdik dün ve Altınözü Cam Teras’ı ziyaret etmek üzere 15 Temmuz Milli İrade Parkı’na doğru yol aldık.

Gölge alanlarda dinlenme halinde olan can dostlarımız, sokak köpekleri karşıladı bizi. İçlerinden biri sakince bizi selamlayıp köşesine çekildi. Saat 16 dolaylarıydı ve güneş hala yakıyordu. Önce bir kahve içelim diye ilk tesise girdik. Siparişimizi beklerken bir başka can dostumuz masamıza kadar gelip bize ‘hoşgeldin’ dedi. Müşteriler ile ilgilenen garsonlar köpeği kovmaya çalışırsa nasıl tepki vermeyelim, buraya az da olsa kafa dinlemeye gelmiştik diye düşünürken; her birinin hayvana gülümser bakışlar atarak geçtiğini fark ettim. Kahvelerimizi getiren genç arkadaşa, hemen yanı başımızda oturan köpeği göstererek ‘bunlara bakıyor musunuz’ diye sordum, sevgi dolu gözler ve sözlerle ‘elbette’ dedi.

ALTINÖZÜ BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR
Nasıl mutlu oldum anlatamam. Bir diğer sürpriz de, parkın içinde bekliyordu bizi; ağaçlarda kuşlar için yuvalar, sokak hayvanları için bir beslenme odağı da vardı. Hepsini Altınözü Belediyesi yapmış. Hiç bilmiyordum ama kafa dinlemek için çok doğru bir yer seçmişim. Bu güzellikler için Altınözü Belediyesi’ne, tesis işletmecisi ve çalışanlarına çok ama çok teşekkür ederim. Cam terastaki manzara, parkın içindeki bin yıllık zeytin ağacı ve çevre düzenlemesi gerçekten çok güzel ve görülmeye değer. Herkese tavsiye ederim” sözlerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.