ALTINÖZÜ İLÇE PROTOKOLÜ KAN BAĞIŞLADI, TOPLUMA ÖRNEK OLDU

ALTINÖZÜ İLÇE PROTOKOLÜ KAN BAĞIŞLADI, TOPLUMA ÖRNEK OLDU

Altınözü ilçe merkezinde çarşamba pazarının kurulduğu alanın girişinde Kızılay tarafından kan bağışı kampanyası düzenliyor. Kan bağışının önemine vurgu yapmak ve vatandaşların kan bağışında bulunmasını teşvik etmek amacıyla Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert ve Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı başta olmak üzere Altınözü ilçe protokolü kan bağışında bulundu.

Tüm vatandaşları saat 17.00’a kadar sürecek olan kan bağışı kampanyasına destek olmaya davet eden Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, kanın acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğuna dikkat çekti. Başkan Sarı, “Bağışlanan her damla kan hayata tutunan bir can demektir. Sayın Kaymakamımız Mehmet Sert, Sayın Cumhuriyet Başsavcımız Bilal Sevgi, Hatay Kızılay Dernek Başkanımız Sayın Kudret Özbakış, Türk Kızılay’ı Altınözü Temsilcimiz Sayın Hüseyin Gülseren, Cumhur İttifakı İlçe Başkanlarımız, kurum amirlerimiz, teşkilatımız ve halkımızın katılımlarıyla Çarşamba Pazarı girişinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına katıldık. Gün içerisinde devam edecek olan kan bağışı kampanyamıza desteklerinizi bekler, katılan herkese vermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.