ALTINÖZÜ İLGİ ODAĞI OLMAYA DEVAM EDİYOR

ALTINÖZÜ İLGİ ODAĞI OLMAYA DEVAM EDİYOR

Aldığı yatırımlar ve düzenlediği festivallerle büyük ses getiren ve Türkiye’nin gündemine oturmayı başaran Altınözü ilçesi ilgi odağı olmaya devam ediyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’nın öncülüğünde ilklere ve enlere imza atan, yapılan projelerin yanı sıra yapılmakta olan ve yapılması planlanan projeleriyle de büyük sükse yapan Altınözü, misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Son olarak, Hatay Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Yurdagül Ergüner ve dernek üyeleri ilçeyi ziyaret ederek Altınözü’nün tarihi, doğal ve turistik zenginliklerine yerinde tanıklık etti. Ergüner ve dernek üyelerini Altınözü’nde ağırlayan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ziyaretlerinden ötürü misafirlerine teşekkür etti.

Gerçekleşen sohbette dernek ve faaliyetleri hakkında Başkan Ergüner’den bilgi alan Başkan Sarı, Başkan Ergüner ve dernek üyelerinin devletin himayesi altındaki yurtlarda ve yuvalarda kalan çocuklara göstermiş oldukları ilgi ve alakanın çocukların geleceği açısından çok mühim olduğuna dikkat çekti ve verdikleri emeklerden dolayı derneğe teşekkür etti.

Misafirlerini Altınözü’nde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sarı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Hatay Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Yurdagül Ergüner ve dernek üyelerini Altınözü ilçemizde misafir ettik. İlçemizin tarihi ve doğal zenginliklerini anlattık. Yapmış oldukları ziyaretlerden dolayı değerli misafirlerimize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.Yurdagül ve beraberindekiler de ilgisinden dolayı Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’ya teşekkür ederek görevinde başarılar diledi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.